Dobro došli na stranice prve burze poslova na ovim prostorima. Ono po čemu se razlikujemo od konkurencije jest mogućnost interakcije u realnom vremenu. Čim stavite Vašu ponudu poslodavac će biti direktno obaviješten preko naše komunikacijske konzole. Druga stvar po kojoj se razlikujemo od ostalih jest shvaćanje činjenice da svi možemo biti u poziciji da tražimo ili nudimo posao, dakle ovdje smo svi poslodavci i posloprimci. Posredovanje smo zamislili tako da fizička osoba, obrt, firma itd. mogu zaposliti i biti zaposlene.

    1. Firma traži zaposlenika (stalno, na određeno, sezonski, po projektu itd.)
        Firma traži obrtnika ili drugu firmu kao podugovornike (po odrađenom poslu, projektu).
        Firma, obrt traži posao preko druge firme, obrta ili fizičke osobe.

    2. Posloprimac traži posao u svojoj branši (stalno, na određeno, sezonski itd.)
        Posloprimac pretražuje bazu poslodavaca.

    3. Fizička osoba traži firmu, obrt, obrtnika, drugu fizičku osobu, za obavljanje nekog posla (npr. postavljanje parketa, pločica itd.)

Dakle svi mogu biti u funkciji, poslodavca ili posloprimca, ono što određuje ulogu jest samo ponuda odnosno potražnja. Primarno na prvom ekranu jest ponuda poslova, za one koji traže posao, potrebno je samo odrediti područje u kojem se traži posao (odrediti mjesto obavljanja posla, ukoliko je to bitno) i kliknuti pretraži. Ukoliko želite sudjelovati u natječaju za neki posao, potrebno je samo na ovom ekranu (ekran ponude poslova), kliknuti na „vaša ponuda“ i ostaviti ponudu. Tek nakon prijave u sustav možete ostaviti svoju ponudu, ukoliko niste u sustavu predhodno je potrebno napraviti registaciju.

Ukoliko poslodavac želi pretraživati bazu posloprimaca (koji mogu biti i druge firme, obrti i sl.), treba samo kliknuti na poslodavac (nakon čega će se promjeniti poruka na plavoj traci) odabrati područje i nakon toga pretraži. Ukoliko na vrhu odaberete pronađite radnika dobiti ćete popis radnika koji nije filtriran. Na ekranu posloprimaca kliknite na kontaktiraj. Ako želite više podataka o posloprimcu, kliknite na detaljnije (ovdje možete direktno angažirati posloprimca kliknuvši zaposli). Tek nakon prijave u sustav možete ostaviti svoju ponudu, ukoliko niste u sustavu predhodno je potrebno napraviti registaciju.
  • Hot poslovi
  •  

Poslodavac © 2020.